• Shopping

De heerlijke artisanale confituur van het Landhuys

Shopping |

Kan je niet genoeg krijgen van confituur? Dan moet je écht eens een bezoekje brengen aan ‘Jam Jam Konfituur’ in de Smedenstraat. Eigenaar Danny is al van jongs af aan gepassioneerd door groenten en fruit. Die passie proef je dan ook terug in zijn overheerlijke artisanale confituur, die zelfs tot ver buiten Brugge gekend is.

In de knusse winkel van Danny en zijn vrouw Katrien kan je terecht voor een assortiment van meer dan 150 (!) soorten, waaronder ook confituur met kruiden, dranken en bloemen volgens seizoenaanbod. Bovendien kan je hun volledige gamma ook verkrijgen zonder toegevoegde suiker.

Leuk om te weten: hun confituur wordt uitsluitend gemaakt van verse vruchten uit eigen tuin. Danny groeide op in een familie van tuiniers en had als kind al een eigen moestuintje. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij in zijn ‘Landhuys’ te Ruddervoorde ook een moestuin heeft, hetzij nét een tikkeltje groter dan die van vroeger.🙈 Verder vind je rond ‘het Landhuys’ ook een kruidentuin en een boomgaard met meer dan 70 oude fruitbomen. Zo bevindt kweek en productie zich op één plaats.

📍 Smedenstraat 41, 8000 Brugge