• Wat te doen

De opendeurdagen bij Biovita gaan van start!

Wat te doen |

Zweer je bij een lekkere en gezonde levensstijl? En hou je van kokerellen met biologische ingrediënten? Breng dan zekers eens een bezoekje aan Biovita St.Kruis of St. Andries, jouw vitale gids in heerlijk en gezond leven.

Wist je trouwens dat Biovita al sinds 1988 pionier en trendsetter als natuurvoedingswinkel en bio supermarkt is? Tijdens hun opendeurdagen van vrijdag 1 tot en met zaterdag 9 oktober kan je genieten van 2x 10% korting op alles! Elke klant kan per klantenkaart namelijk twee keer genieten van deze korting op alle aankopen. Het ideale moment om kennis te maken met al hun producten.

Bij Biovita vind je naast een ruim aanbod kraakverse biologische voeding (bio groenten, fruit, brood, kaas, vegan, vis, natuurslagerij) ook alles van natuurlijke lichaamsverzorging, natuurcosmetica, voedingssupplementen, educatief speelgoed,… Zelfs aromatherapie behoort tot het gamma en er is ook een verpakkingsvrije afdeling. Voor pasklaar en deskundig advies kan je rekenen op een team met ervaren herboristen en gezondheidsconsulenten.

Benieuwd? Dan zien wij jou zéker op hun opendeurdagen!😉

📍 Sint-Andries: Torhoutsesteenweg 179

📍 Sint-Kruis: Maalsesteenweg 299