• Weetjes

Ga samen met SNT Volwassenenonderwijs door nieuwe deuren!

Weetjes |

December is traditioneel de maand om je goede voornemens op te stellen. Misschien wil jij wel eens iets nieuws leren? Wacht dan niet tot januari, maar schrijf je nu al in bij volwassenenonderwijs SNT Brugge. Voor 2022 is een mooi nieuw cursusaanbod opgesteld voor onder meer fotografie, informatica, mode, koken en bakken, talen, Vlaamse gebarentaal en Nederlands voor anderstaligen. Je kunt bij SNT zowel online als offline les volgen.

Bij elke categorie is een veelvoud aan cursussen voorzien, voor zowel beginners als gevorderden. Bij SNT is het nooit te laat om te beginnen leren, dus je hebt geen excuses om je goede voornemens te laten vallen. Maak jij volgend jaar kennis met verschillende computerprogramma’s om foto’s te bewerken of leer je liever 3D-prints maken? Of misschien wil je vloeiend Russisch leren praten? Het is allemaal mogelijk met het opleidingsaanbod van SNT Brugge.

Leuk om weten: je kan in 2022 1 jaar gratis opleiding winnen! Neem snel een kijkje op www.snt.be en vind een opleiding die bij jou past!

📍 Arsenaalstraat 4, 8000 Brugge

📞 050 44 11 40, 📧 info@snt.be