• Eten en drinken

Genieten van creatieve Franse keuken bij Guillaume

Eten en drinken |

Wie zin heeft om heerlijk te dineren, moet zeker eens kennismaken met Restaurant Guillaume. Zaakvoerder Chris Mestdagh en souschef Cédric Degraeve zullen je met open armen ontvangen.

Guillaume staat gekend om de kreeftbereidingen, maar de favorieten van het restaurant zijn de surf en turf-gerechten. ‘Heh, wat is dat?’ denk je nu misschien – enfin, dat dachten wij toch heel even. Surf en turf is een aanduiding van gerechten waarin vis en vlees gecombineerd worden. Gewaagde combinatie of vooral een gastronomisch plezier? Dat laten we aan jou over om te beslissen.

Een kreeftenmenu ‘kinky kreeft’ en een surf en turf-menu ‘crazy creations’, dat zijn meteen ook de keuzes die je hebt, wanneer je er gezellig gaat tafelen. Een à la carte menu is er niet beschikbaar. Het kreeftenmenu is ideaal voor fijnproevers en iedereen die wil kennismaken met de bereidingen van kreeft. Doorheen de verschillende gangen van het menu is kreeft de rode draad, maar proef je het telkens op een andere manier. De gangen van het ‘crazy creations’-menu laten jou kennismaken met verschillende combinaties van vis en vlees. Je kan kiezen tussen een 3-, 4- of 5-gangenmenu.

Bij zo’n klassevolle gerechten, heb je misschien graag een glaasje wijn? Dat kan met de speciaal door wijnexperten samengestelde wijnkaart, waar zowel Franse klassiekers als nieuwe wereldwijnen elkaar ontmoeten.

De kers op de taart? Guillaume is een van de deelnemende zaken in Brugge waar jij je Cadeaubon Brugge kan gebruiken! Het perfecte (eindejaars-)cadeau om de stad te ontdekken én helpt om onze lokale handelaars te steunen. Wil je iemand voor de feestdagen of een andere leuke gelegenheid verrassen, bestel dan hier jouw cadeaubon Brugge!

📍 Restaurant Guillaume, Korte Lane 20, 8000 Brugge

Afbeelding © Restaurant Guillaume