• Shopping

Haal het paradijs in huis dankzij Bowls and Stories!

Shopping |

Deze tip is voor iedereen die al eens graag souvenirs meeneemt van op reis, maar ook graag zijn interieur een exotische toets wil geven zonder er daarvoor ver uit de vertrouwde omgeving te moeten afdwalen! In de Sint-Jakobsstraat is sinds kort een nieuw bijzonder interieurwinkeltje gevestigd: Bowls and Stories.

Bowls and Stories is niet zomaar een interieurwinkel waarvan er 13 in een dozijn bestaan. Neen, de items die je bij Bowls and Stories zijn stuk voor stuk bijzonder, bevatten een verhaal en zijn vooral prachtige decoratiestukken uit verschillende landen. Zo haal jij een mooi stukje Marokko, Bali, Indonesië, India of ‘gewoon’ Nederland in huis en vorm je jouw interieur om tot een uniek exemplaar waar je je tegelijk helemaal thuis als op vakantie voelt.

Interieur is dan ook de passie van onderneemster Jolien. Ze heeft een sterk gevoel voor stijl en inrichting, waar ze absoluut meer mee wou doen. Zo ontstond een online webshop, maar ook de fysiek winkel in het hartje van Brugge. Nu is ze een vrouw on a mission:

Mijn missie is om mooie items bij jullie thuis te brengen, unieke interieurs te creëren én werken met items uit verschillende landen.

Wat in de winkel verschijnt, wordt steevast onderworpen aan een strenge selectie. Ze gaat altijd op zoek naar unieke items. Handgemaakt door ambachtslieden en mét een verhaal.

Items in de winkel krijgen uit andere werelddelen is een hele uitdaging! Maar hoofdpijn hoort bij dit avontuur en pakken we met heel veel liefde mee 🙂

Waar mag je je in Bowls and Stories aan verwachten? Zachte vintage kussens en poefs, kleurrijke en stijlvolle manden, kommen in allerlei vormen, kleuren en materialen (zelfs kokos!). Zelfs bijzondere lepeltjes en nog zoveel meer! Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in jouw interieur dat het helemaal af zou maken? Dan kunnen we alleen maar heel erg aanraden om eens langs te gaan bij Bowls and Stories, of al eens een blik te werpen op de website om geïnspireerd te worden.

📍 Bowls and Stories, Sint-Jakobsstraat 56, 8000 Brugge

Afbeelding © Bowls and Stories