• Jobs

Help droomtuinen werkelijkheid worden als Commerciële All-Rounder bij Kopelino!

Jobs |

Kopelino is op zoek naar een Commerciële All-Rounder, om haar klanten te helpen hun droomtuinen te verwezenlijken, met een droomservice! Kopelino is een open en klantgericht familiebedrijf gevestigd in Beernem dat vast niet onbekend is bij ieder die in zijn tuin tot rust wil komen met alle comfort van binnen. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van houten constructies zoals tuinhuizen, poolhouses, carports en afsluitingen op maat. Deze worden vervaardigd in een eigen atelier en verschillende van deze projecten zijn te bezichtigen in de mooie toonzaal. Daarnaast is er een ruim aanbod van tuinmeubelen, tuindecoratie, BBQ's, serres en terrasverwarming.

Als Commerciële All-Rounder bij Kopelino kom je terecht in een dynamisch familiebedrijf en werk je samen met een gemotiveerd team van collega's, die allen met de neus in dezelfde richting staan. Je houdt van een job met afwisseling en combineert graag commerciële, administratieve en uitvoerende manuele taken. Commerciële ervaring is natuurlijk een pluspunt, maar geen harde vereiste. Waar het bedrijf meer waarde aan hecht, zijn de ambitie en motivatie om bij te leren. Kopelino is op zoek naar iemand die past binnen hun bedrijfscultuur en dezelfde normen en waarden deelt, waarvan eerlijkheid en respect de basiswaarden zijn.

Is deze job iets voor jou?

  • Je bent flexibel en kan gemakkelijk schakelen tussen toonzaal-bureel en magazijnwerk.
  • Je bent bereid om leveringen of opmetingen bij klanten te doen. Met andere woorden: je bent een sterke all-rounder die meer verlangt dan louter een bureaujob.
  • Je weet van aanpakken, je bent goedlachs en hebt een positieve ingesteldheid, en je bent bereid om veel bij te leren.

Herken je jezelf in deze drie punten? Solliciteer dan snel! Neem hiervoor contact op via 050/780636 en vraag naar Petra Daeninck.