• Eten en drinken

Het Slot van Male wordt dé nieuwe hotspot met een pop-upbar en glamping site!

Eten en drinken |

Druk bezig met leuke activiteiten in te plannen in augustus? Dan hebben wij een leuke tip! Vanaf 5 augustus tot 6 september kan je luxueus kamperen in het voorheen ontoegankelijke historische domein van het Slot van Male!

Het glamping gaat gepaard met een leuke pop-up waar je hapjes kan eten van boer Olivier uit Diksmuide. In luxe vertoeven met lekker eten en frisse drankjes op een historische plaats dat vroeger de favoriete verblijfplaats was van de graven van Vlaanderen. Klinkt als een fantastisch weekend als je het ons vraagt!

Hoe ziet dat luxueus kamperen er dan uit, vraag je je misschien af? In het bos van het domein zullen acht tipi’s worden opgesteld waarin het meer dan gezellig vertoeven is. Kamperen is overigens geen must! Wil je het domein gewoon eens met eigen ogen zien en er iets eten of drinken? Dan kan je terecht bij de zomerbar ‘t Slot van donderdag tot en met zondag. Voor een hongertje kan je terecht bij de foodtruck van Boer Olivier uit Diksmuide. Je vindt er paella, hamburgers en pasta met het eigen gekweekte vlees van Olivier. Gecombineerd met streekbiertjes geniet je optimaal van deze unieke locatie.

Tijdens je glaming-avontuur hoef je niet vastgekluisterd te blijven aan het kasteel. Het Slot van Male is namelijk ook het beginpunt van de podcast ‘De Bourgondiërs’. De podcast van auteur Bart Vanloo duikt in de ruime geschiedenis van het domein. Een interessante beleving, aangezien het slot vanaf 5 augustus eindelijk weer toegankelijk is en je niet enkel op je verbeelding moet rekenen bij het luisteren van de podcast.

Heb je er zin in gekregen? Dan kan je nu al reserveren via https://www.slotvanmale.com/glamping-1!

Afbeelding © Booking.com