• Weetjes

Investeer in nieuwbouwproject Vaartdijk, Brugge

Weetjes |

Op zoek naar de ideale investeringsopportuniteit? Het project Vaartdijk heeft een uitstekende ligging aan de boorden van kanaal Gent-Brugge en de rand van het Lappersfortbos. Door de centrale ligging ben je zowel snel in hartje Brugge als in Oostkamp én heb je een uitstekende aansluiting op de autostrades E40 en E403.

Voor project Vaartdijk kiest projectontwikkelaar UrbanLink voor de combinatie van tijdloos en rustig wonen met als bonus een bruisende stad binnen handbereik. De culturele en gezellige hoofdstad van West-Vlaanderen is een geliefde plek om te wonen voor jonge gezinnen en een interessante woonmarkt om in te investeren.

Dit nieuwbouwproject heeft zowel tweeslaapkamer als drieslaapkamer appartementen. Een ruim tweeslaapkamer appartement is beschikbaar vanaf 265.900 euro en een groot drieslaapkamer appartement vanaf 463.000 euro. Bovendien is er ook nog een kantoorruimte vrij. Je kiest zelf de afwerking van het appartement, volledig naar jouw smaak en jouw wensen. Investeren in een project van UrbanLink levert, door de perfecte afwerking en goeie ligging, steevast mooie cijfers op.

Ontdek hier waarom Vaartdijk niet mag ontbreken in uw beleggingsportefeuille.