• Shopping

Maak kennis met Biovita tijdens de opendeurdagen!

Shopping |

Fans van biologisch en lokaal hebben niet één, maar wel twee topadressen in Brugge! Biovita kan je namelijk vinden op de Torhoutsesteenweg in Sint-Andries, maar ook op de Maalse Steenweg in Sint-Kruis. Van vrijdag 25 februari tot en met zaterdag 5 maart kan je tijdens de opendeurdagen met het volledige aanbod van Biovita kennismaken door middel van demo’s, advies en proeverijen. Bovendien geniet je dan ook van tweemaal 10% korting op het volledige assortiment!

Biovita werd in 1988 opgericht door mama Noëlla Vantyghem en werd intussen overgenomen door haar dochter. De passie, mensen bewust maken van een kwalitatieve, gezonde levensstijl, is de rode draad doorheen het hele assortiment. De zaak is ondertussen ook uitgegroeid tot een succesvolle biosupermarkt met 4 vestigingen: Brugge Sint-Andries, Brugge Sint-Kruis, Oostende en Roeselare. Hier kan je terecht bij een deskundig opgeleid team van ervaren aromatherapeuten, herboristen en voedingsconsulenten.

“Als familiebedrijf selecteren we persoonlijk met veel zorg en toewijding ons gamma. Als pionier én trendsetter vertalen we onze kennis naar een dynamisch aanbod samengebracht in een gezellige winkelervaring.” De afdelingen arometherapie, natuurlijke verzorging en de herboristerij beschikken dus niet alleen over uitstekend deskundig personeel, maar ook een fantastisch assortiment. “We geven zoveel mogelijk de voorkeur aan lokale en seizoensgebonden producten. We werken het liefst samen met bio boeren uit de buurt! In mei doen we een grote campagne: Lekker Lokaal.”

Tijdens Lekker Lokaal wordt het enorme aanbod West-Vlaamse producten in de kijker gezet en vertellen gepassioneerde producenten met trots het verhaal over hun producten van eigen bodem. En er mag volop geproefd worden! Zowel de bio versafdeling met kaas, brood, natuurslagerij als veggie in het gamma is rijk aan West-Vlaamse producten. Ook vele specialiteiten zoals kombucha, speltwafels of granola's komen van lokale familiale bedrijven.

Maar wachten tot mei om het assortiment van Biovita te ontdekken, is zeker niet nodig. Breng gewoon een bezoekje aan de winkels in Sint-Kruis en Sint-Andries tussen 25 februari en 5 maart en geniet nu al van fijne demo’s.

📍 Torhoutsesteenweg 179, Brugge Sint-Andries

📍 Maalse Steenweg 299, Brugge Sint-Kruis

www.biovita.be