• Shopping

Moet je strak in het pak? Wij hebben een adresje in Brugge!

Shopping |

Deze shoppingtip is voor de heren in Brugge! Op dit adresje vind je niet alleen casual kledij van topmerken zoals Zilton, Mason’s, Milestone en meer, maar kan je er ook terecht voor pakken op maat. We hebben het natuurlijk over Parallax aan de Zuidzandstraat 17!

Moet jij vaak strak in het pak en leef je naar de uitspraak “de kleren maken de man”? Dan is Parallax een adresje voor jou. Bij Parallax kan je terecht voor twee soorten pakken op maat.

De eerste vorm heet Scabal Tailoring. Via deze vorm kan je jouw kostuum of vest laten personaliseren. Je hebt keuze uit meer dan 5.000 kwaliteitsstoffen. Aan de hand van verschillende pasmodellen wordt het paak naar jouw model en persoonlijke wensen gemaakt. Extraatjes als een speciale voering, speciale knopen, een gsm-zakje,… zijn allemaal mogelijk. Een kostuum op maat via Scabal Tailoring kan vanaf 950 euro.

Een tweede mogelijkheid is een kostuum op maat via Private Label. Private Label is gespecialiseerd in kostuums op maat. Bij hen kan je alles uitkiezen voor elke gelegenheid. Een kostuum via Private Label kan via 750 euro.

Afbeelding © Parallax