• Wat te doen
  • Weetjes

Op internaat of ‘s avonds naar huis? School je kind klaar voor het leven in Brugge!

Weetjes |

Op zoek naar een nieuwe school voor jouw kind, misschien wel een internaat? In Brugge zijn verschillende fantastische scholen, ook internaten. Een van de scholengroepen die kwalitatief onderwijs en moderne kamers aanbieden, is scholengroep Sint-Lodewijk.

Zo kan je bijvoorbeeld op het Vrij Handels- en SportInstituut en het internaat Palaestra bij het Sint-Lodewijkscollege vertrouwen op modern ingerichte kamers en enthousiaste opvoeders. Er wordt gewaakt over een ideale mix tussen studie, cultuur, sport en ontspanning. Maar ook voor leerlingen die liever dagelijks naar huis gaan, is er een mooi aanbod aan studierichtingen die aansluiten bij uiteenlopende interesses.

Wil je graag meer info over het onderwijsaanbod, dan raden we je van harte aan om 23 april alvast aan te kruisen in je agenda. Op die dag organiseren de scholen van scholengroep Sint-Lodewijk een infodag, waar je met al je vragen terecht kan. Heb je die dag al plannen? Niet getreurd, want naast de infodag zijn er nog verschillende andere infomomenten en -avonden gepland. Je vindt de volledige agenda hier.