• Shopping

Op wandel door Brugge met een cocktail in de hand!

Shopping |

In tijden van corona zijn we allen wat creatiever. Zo is een “koffie-en wandeldate” bij veel mensen al een vast begrip geworden. La Casita in Sint-Salvatorskerkhof 5 geeft daar een twist aan. Geen koffie, maar cocktails!

Je hebt ze misschien al gespot in het centrum van Brugge, die mensen met een kleurrijk en vooral heerlijk uitziend drankje in de hand. Die drankjes zijn de heerlijke cocktails van La Casita en worden geserveerd in een leuke jar met bijhorende garnituren. Onze favorieten? De Lazy Red Cheecks, de Dark ‘N Stormy en de Nina Colada. Die laatste is vernoemd naar sympathieke uitbaatster Nina.

Bestellen is simpel. Spreek af met jouw nauw contact aan de gevel van La Casita. Daar staan elke vrijdag en zaterdag tafeltjes tussen 17:00 en 19:30. Kies hier je drankje en betaal via een QR-code. Je betaalt 1 euro waarborg voor de jar die je na afloop van jullie wandeling in het centrum kan terugbrengen.

Met dit concept wil La Casita inzetten op de beleving die zij door de maatregelen even niet meer kunnen brengen in hun zaak.

Om nog even in de winterse sferen te blijven, serveert La Casita ook chocomelk, glühwein en Hasseltse koffie naast hun cocktails.

Overtuigd? Dan is Sint-Salvatorskerkhof 5 waar jij moet zijn!

Afbeelding © La Casita