• Shopping

Planeet Mini: de leukste hebbedingen voor (toekomstige) mama’s en mini’s!

Shopping |

Verwelkom jij binnenkort een kleine spruit op deze wereld, of ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor moeder en kind? Dan is de Brugse webshop ‘Planeet Mini’ helemaal wat jij nodig hebt! Planeet Mini zag vorig jaar het levenslicht, dankzij twee ondernemende dames: Emma Cattoor en Melissa Walcarius!

Zelf omschrijven Emma en Melissa zichzelf als ‘collega’s, één team, maatjes, mama’s’. Bovendien zijn beiden verpleegkundige. In 2017 mocht Melissa haar zoontje Bas verwelkomen, Emma haar dochtertje Billie en beiden ontwikkelden een voorliefde voor alles wat met hippe kinderhebbedingetjes te maken heeft.

We ondervonden dat het vinden van mooie en originele geschenkjes voor baby’s en kinderen niet makkelijk was in onze regio (Brugge) en wilden hier graag iets mee doen.

Vanuit die vaststelling ontstond ‘Planeet Mini’, waar de dames hun creatieve ei kwijt kunnen. In de webshop vind je kwalitatieve en duurzame spullen van minder courante merken, zoals OYOY, Saga CPH en Fabelab. Er is ook een mooi aanbod van ‘kadodozen’. Zo kan je toekomstige mama’s bijvoorbeeld verrassen met een ‘start-to-mama’-pakket vol must-haves of een ‘Hi baby’-pakket als geboortegeschenkje! Die kunnen trouwens rechtstreeks naar de gelukkige gestuurd worden, een echte verrassing dus.

We streven ernaar kwalitatieve, duurzame spullen uit te zoeken en houden van afwisseling, waardoor onze collecties nooit vervelen.

Dus, wordt er in jouw omgeving een mini verwelkomd? Neem dan zeker eens een kijkje op planeetmini.be!

Afbeelding © Planeet Mini