• Wat te doen
  • Weetjes

School je kind klaar voor het leven met scholengroep Sint-Lodewijk!

Weetjes |

Gaat je kind volgend jaar naar het eerste middelbaar, of zoek je een nieuwe school in regio Brugge? Spannend, zeg! Je wilt natuurlijk enkel de beste school voor je kind en zoekt zoveel mogelijk informatie. Misschien is Scholengroep Sint-Lodewijk wel de ideale match. Schrijf je dus zeker in voor één van de vele infomomenten!

Scholengroep Sint-Lodewijk omvat 5 scholen waar elk kind de eigen talenten kan ontplooien. MAST, O.-L.-V.-Hemelvaartinstituut, Sint-Lodewijkscollege, Vrij Handels- en Sportinstituut en BuSO/Ravelijn. De scholengroep biedt het juiste onderwijs voor ieder talent, maximaliseert de leerwinst en schoolt voor het leven! De scholen van scholengroep Sint-Lodewijk blinken uit in een gedifferentieerde aanpak van het leerproces en stemmen hun gebouwen en nieuwbouwprojecten volledig af op de actuele onderwijsnoden en nieuwe methodes..

Wil je graag meer informatie over deze scholen, dan raden we je zeker en vast aan om een bezoek te brengen op de infodag op 23 april 2022. Daarnaast organiseren de scholen ook extra info-avonden. Je bent van harte welkom, na afspraak, dus boek snel je bezoek op www.scholengroep-sint-lodewijk.be.