• Eten en drinken

Special “Bruis in de stad”: tips voor de Brugse horeca

Eten en drinken |

The wait is over! Op 8 mei treedt het buitenplan in werking en mogen de terrassen terug open. Eindelijk een lichtpuntje in de duisternis. Hoog tijd om de stad terug te laten bruisen en daar wil 'Mijn Stad' ontzettend graag bij helpen! We hebben dan ook een lijstje opgesteld van must-do adresjes waar je sowieso terechtkan op het terras. Zo wordt Aalst opnieuw een stad vol pit!

Bruisende smaken

Punta Est: Als we denken aan terrasjes in Brugge dan denken we aan Punta Est! Met zicht op de Brugse reitjes terwijl je geniet van een fris drankje en goed gezelschap weet je meteen wat je gemist hebt al die maanden!

Café Flandrine: Je eerste terrasje inzetten in een volledig vernieuwde zaak? Dan moet je bij Café Flandrine zijn! Het voormalige café De Vuurmolen werd volledig vernieuwd en omgedoopt tot Café Flandrine. De nieuwe naam is een verwijzing naar de volkslegende van bierkoning Cambrinus. Flandrine was het enige meisje dat niet op slag verliefd werd op hem. Het café hoopt tegen juni de eerste pintjes te kunnen tappen!

Cafedraal: Je eerste terras inzetten met een lekker gerecht in romantische sferen? Dan moet je bij Cafedraal zijn. Op dit prachtig terras kan je optimaal genieten van de zomerse sferen die je zo lang hebt moeten missen.

L’Estaminet: Wil je meteen weer het vertrouwde opzoeken? Dan kan je vanaf 8 mei opnieuw terecht bij L’Estaminet. Zij verwelkomen je graag terug met dezelfde ziel, menukaart en spontaniteit.

De Stoepa: Een van de gezelligste terrassen van Brugge is natuurlijk dat van De Stoepa! Je kan er vanaf 8 mei terug genieten van heerlijke gerechten in goed gezelschap. Ook de ‘wokinuwkot’ takeaway blijft beschikbaar!