• Eten en drinken

Takeaway tip: l’Estaminet

Eten en drinken |

Het is nog even wachten voor we de gezelligheid van de cafés en restaurants weer kunnen opzoeken. Om de sfeer toch wat op te zoeken kan je natuurlijk altijd takeaway bestellen bij je favoriete Brugse zaken.

Een tip voor takeaway in Brugge is trouwens l’Estaminet! Het bekende café doet sinds het begin van de crisis aan takeaway. Zin om eens je voetjes onder je eigen tafel te schuiven met je gezin, nauw contact of bubbel? Dan zijn de simpele maar lekkere gerechten van l’Estaminet een aanrader voor een gezellige avond. Op het menu vind je klassiekers als angus beef burger, lasagne bolognaise, pasta carbonara en meer. Combineer met een flesje huiswijn en een tiramisu om af te sluiten en je waant je weer even op restaurant.

Elke week kan je ook kiezen uit andere suggesties die ze bekend maken op hun Facebookpagina ‘l’Estaminet Brugge’. Zin in? Je kan de hele dag door bestellen op het nummer 050 33 09 16. Bestel je telefonisch dan kan je de gerechten warm of koud afhalen tussen 16 uur en 21 uur aan Park 5. Wil je de gerechten thuis laten leveren? Om thuis te laten leveren kan je bestellen via Deliveroo.

Afbeelding © l’Estaminet