• Eten en drinken

Tournée Minérale vliegt voorbij met deze mocktails!

Eten en drinken |

Het is weer zover: Tournée Minérale.

Sinds 2017 engageert de bewustmakingscampagne Tournée Minérale mensen om een maand lang geen alcohol te drinken. De campagne wordt georganiseerd door Stichting Tegen Kanker, de Druglijn en het Vlaams Expertisecentrum voor Alcohol en andere Drugs.

De gehele maand februari benadrukt Tournée Minérale de voordelen van drinken met mate en geeft tips & tricks om dat te volharden via hun site.

Of het nu de vierde keer of de eerste keer is dat je meedoet, het is niet altijd simpel om de aperitiefmomentjes voorbij te laten gaan zonder je traditioneel glas. Gelukkig zijn er alternatieven en zetten ook veel Brugse horecazaken zich in voor de deelnemers tijdens Tournée Minérale. Groot Vlaenderen is daar één van!

Groot Vlaenderen is een cocktailbar waar je heerlijke cocktails, maar vooral heerlijke mocktails (non-alcoholische cocktails) kan vinden! Op hun site kan je kiezen uit een heerlijke selectie drankjes. Deze week vind je onder de weekspecials non-alcoholische Negroni, non-alcoholische Americano en non-alcoholische Jungle Bird. Klinkt heerlijk!

Elke donderdag levert Groot Vlaenderen aan huis tussen 17:00 en 19:00 binnen een straal van 15 km rond Brugge. Elke vrijdag kan je ook tussen die uren je bestelling ophalen in de Vlamingstraat 94.

Met deze tip overleef jij deze korte maand geen alcohol zonder problemen!

Afbeeldingen © Groot Vlaenderen