• Eten en drinken

Vernieuwing in Brugse horeca: nieuwe adresjes en enthousiaste uitbaters!

Eten en drinken |
aanbod van Bayu koffiebar en lifestyle shop

Als er iets is dat wij graag doen in Brugge op een rustige dag, dan is het toch wel eens lekker uiteten of -drinken gaan! Je zou denken dat we na verloop van tijd dan alles wel een beetje gezien hebben, maar neen hoor: daarvoor is Brugge veel te veel in beweging. Er popten al zoveel berichten over nieuwe adresjes op de laatste tijd, dat we besloten een klein overzichtje te maken met nieuwe must-visits.

1. Dayos Place

Om de schok van veranderingen nog niet onmiddellijk te groot te maken, starten we met een iets kleinere verandering. Het volkscafé De Vetten Os heeft een nieuwe uitbater gevonden: Dayonageda (afgekort Dayo) Devriendt. Ook de naam van het café is veranderd: sinds eind januari is De Vetten Os open onder de naam Dayos Place. Maar het concept blijft hetzelfde, een echt café. Veel succes Dayo!

📍 Hauwerstraat 5, 8000 Brugge

2. Bayu

Dit weekend mocht Brugge op 12 februari een nieuwe koffiebar en lifestyleshop verwelkomen: Bayu! Uitbaters Eline Blaise (van Blaise Boutique) en Dries Rabaeys (van Cropains) zijn nu ook samen een zaak gestart en verwelkomen je voor een kop koffie, thee, warme chocolademelk of limonade. Ja, zelfs voor een smakelijk ontbijt of lunch!

📍 Geldmuntstraat 27, 8000 Brugge

3. Wasbar

Eind maart kan je ook in Brugge de was doen op verplaatsing en ondertussen gezellig iets eten of drinken met vrienden. Wasbar opent vanaf 31 maart namelijk de deuren in hartje Brugge. Het restaurant-wassalon heeft haar oog laten vallen op het 15e-eeuwse hoekhuis Boechoute, waar je vroeger tearoom Meridian vond. Tip voor wie nog een nieuwe uitdaging in de horeca zoekt: er wordt nog personeel gezocht!

📍 Markt 15, 8000 Brugge

4. Incredi-bowl

Nog een toekomstig adresje waaraan een bezoek alvast hoog op onze to-do staat! Een exacte openingsdatum voor Incredi-bowl kennen we nog niet, maar bij de gedachte aan de heerlijke ontbijt-bowls, smoothies en goede koffie, loopt het water ons al in de mond. Ook uitbaters Lisa en Sary kunnen niet wachten om eraan te beginnen en de heerlijkheden aan hun toekomstige klanten te mogen leveren. Volg alvast de social media om als eerste op de hoogte te zijn van de opening!

📍 ?

Afbeelding © Bayu Coffee Bar & Lifestyle Shop