• Shopping

Verwelkom je iemand nieuw in de familie?

Shopping |

Mag je in 2021 iemand nieuw in de familie verwelkomen? Of heb je vrienden die kersverse mama’s en papa’s worden? Misschien verwacht je zelf een kleine spruit dit jaar? Dan hebben wij een leuk adresje in Brugge waar je zeker en vast eens wil rondsnuisteren!

Bij babyspeciaalzaak Petit Bibi vind je alles van leuke cadeaus voor de allerkleinsten tot essentiële benodigdheden voor het kleintje. Van speelgoed tot kleding tot alles voor de nachtrust van de baby: je vind het allemaal.

Het verhaal over hoe Petit Bibi begon is trouwens ook leuk! Het begon in 2015. Toen was de zaakvoerster nog hoofdverantwoordelijke van een aantal kinderdagverblijven. Zij maakte zelf de decoratie en beveiliging. Toen collega’s vroegen of zij dit ook konden verkrijgen was de klik snel gemaakt. De winkel startte toen met wanddecoratie, houten speelgoed en leuke hebbedingetjes. Snel groeide de zaak uit tot een plaats waar ook geboortelijstjes konden geristreerd worden. Ondertussen is Petit Bibi uitgegroeid tot een babyspeciaalzaak met een showroom van ongeveer 1000 m². Snuisterplezier verzekerd!

Benieuwd naar het aanbod? Neem dan zeker eens een kijkje op de website via http://bit.ly/petitbibi of passeer eens bij de Koningin Astridlaan 105 in Sint-Michiels

De volgende outlet-verkoop vind trouwens plaats op 10 januari 2021 tussen 10 en 18 uur in de Ezelstraat 71.

Heb jij leuke cadeautips die als kersverse mama of papa echt van pas komen?

#mijnstadbrugge #lovelocal #petitbibi

Afbeelding © Babyspeciaalzaak Petit Bibi