• Wat te doen

Win één van de 5 duotickets voor comedyshow OVER-TIJD!

Wat te doen |

Cross jij ook altijd van de ene naar de ander plek, opdracht of afspraak? Niet alleen op het werk, maar ook wanneer je verondersteld wordt te ontspannen. Tijd om eens echt op pauze te kunnen drukken! Vrijetijdsorganisatie Pasar helpt jou daar graag bij en organiseert op 13 november een fantastische comedyshow OVER-TIJD in Oostkamp, waarin comedian Koen Dewulf op humoristische wijze stilstaat bij de invulling van zijn eigen tijd. En Mijn Stad mag in samenwerking met Pasar 5 duotickets weggeven!

Pasar is meer dan een reismagazine. Het is vooral een sterke vrijetijdsorganisatie met liefst 240 lokale afdelingen, die stuk voor stuk overlopen van de inspiratie om meer uit je vrije tijd te halen. Meer dan 150.000 mensen vinden in het uitgebreide aanbod wandel-, fiets- en kampeertips, stedenbezoeken en culturele uitstapjes hun gading. Maar wist je dat 4 op 10 vlamingen aangeeft een tekort aan vrije tijd te hebben? Daar wil Pasar wat aan doen met ‘Pak je tijd’: een verzameling aan acties om stil te staan bij het belang van vrije tijd en de betekenisvolle invulling ervan. Met de Week van de Vrije Tijd in mei als jaarlijks orgelpunt.

OVER-TIJD wordt dan ook georganiseerd in het kader van Pak je tijd.

Koen is niet 'overtijd', hij komt meestal zelfs mooi op tijd! Veel tijd over heeft hij echter niet met 3 kinderen, een knappe vrouw en een hond, maar tijd te kort evenmin! Koen probeert zo nu en dan wat te onthaasten… op aanraden van een vriend doet hij aan 'slow cooking'. Zo slow zelfs, dat hij -terwijl het eten op staat- nog een hele voorstelling kan spelen, van het podium kan stappen, douchen en dan pas komt eten! Zijn vrije tijd inspireert hem. In alles wat hij doet schuilt het podium om de hoek!

WIN een duoticket!

Het wordt gegarandeerd een geweldige avond, die je ondanks de zeer luchtige sfeer, toch ook doet nadenken over je eigen vrije tijd. En vooral over hoe je ermee omgaat. Wil je er graag bijzijn? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd op Facebook of op Instagram en maak kans op één van de 5 gratis duotickets!

📍 zaterdag 13 november, 20u15, Theaterzaal De Valkaart, A. Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp