• Wat te doen

Winkel btw-vrij op 21/03 bij Brico Sint-Kruis te Brugge!

Wat te doen |

De lente staat voor de deur! Dat wil zeggen dat het tijd is om je tuin volledig lenteklaar te maken. Zo is maart bijvoorbeeld de ideale maand om je rozen en hortensia’s te snoeien of om je gazon een opknapbeurt te geven door te maaien en te bemesten.

Heb jij wel wat werk aan je tuin, maar heb je niet al het materiaal dat je nodig hebt? Dan is Brico in Sint-Kruis de ideale winkel om dat materiaal in te slaan! Grasmaaiers, harken, bladblazers, heggenscharen,… je vindt er alles voor een propere tuin! Wil jij een stap verder gaan en niet alleen je tuin opknappen, maar ook herinrichten om optimaal te genieten van de eerste zonnestralen? Dan vind je bij Brico ook een volledig assortiment tuinmeubels! Benieuwd wat je er allemaal kan vinden? Neem dan zeker al eens een kijkje op de site via http://bit.ly/bricobrugge

Heb jij een drukke agenda? Dan is er goed nieuws! Brico in Sint-Kruis houdt namelijk een extra koopdag op zondag 21 maart! Je kan er terecht tussen 9u en 17u om btw-vrij te winkelen. Dat wil zeggen een voordeel van 17,36%, zalig!

Je vindt Brico in Sint-Kruis in de Maalse Steenweg 344, 8310 Brugge

Afbeelding © Brico

#ad