• Weetjes

Word jij de nieuwe ‘Zorgpartner gezinszorg’ bij Familiehulp?

Weetjes |

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector? Dan is de vacature ‘Zorgpartner Gezinszorg’ in regio Brugge of Oostende misschien iets voor jou! Familiehulp is dé partner voor zorg en ondersteuning voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Zowel jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen bij hen met een gerust hart terecht voor vragen over zorg en begeleiding.

Wat mag je van de job verwachten?

Elke dag breng je samen met je collega’s de zorg en ondersteuning van Familiehulp mee in de praktijk. Door jouw motivatie en inzet kunnen de klanten van Familiehulp bij hen terecht voor hun vragen over zorg en ondersteuning. Je bent het aanspreekpunt voor zorg en ondersteuning voor cliënten en zorgverleners, je bent een schakelpunt in de zorgcoördinatie waar je verantwoordelijk bent voor de opmaak en bijsturing van planningen, je werkt mee aan de zorgafstemming tijdens huisbezoeken (sociaal onderzoek, bepalen zorgdoelstellingen, …).

What’s in it for me?

Familiehulp biedt jou een voltijds contract van bepaalde duur tot eind dit jaar met perspectief op vast. Je krijgt een mooi loonpakket aangevuld met eindejaarspremie, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, vergoeding voor verplaatsingen in opdracht, groepsverzekering… Daarnaast kom je terecht in een leuk team waar een goede werksfeer aanwezig is. Je krijgt de mogelijkheid tot opleiding, begeleiding en ondersteuning om je inwerktraject vlot te laten verlopen.

Ben je geïnteresseerd? Surf dan snel naar https://bit.ly/jobsfamiliehulp of bel naar 0800 11 278. Succes!

#ad