• Eten en drinken

Zoek jij een adresje voor een valentijnsmenu?

Eten en drinken |

Hou jij van een gevarieerd dieet en kan een veggie of vegan maaltijd jou ook wel eens smaken? Dan hebben wij een leuk adresje in Brugge voor takeaway: Réliva!

Bij Réliva vind je gevarieerd aanbod gerechten. Zo vind je er vlees en vis, maar ook enkele vegetarische en vegan gerechten. Van lekkere aperitiefjes en heerlijke hoofdgerechten tot guilty pleasures zoals tiramisu en avocado ganache. De nadruk ligt bij elk gerecht op organisch. Zo vind je bij Réliva ook een selectie organische wijnen.

Was je van plan om dit weekend een menuutje te bestellen voor valentijn? Dan is het “Sharing Valentijn Menu” van Réliva ook de moeite! Dit menuutje is niet voor vegetariërs of veganisten, maar je kan met gemak zelf een veggie of vegan menu samenstellen op de site.

Het menuutje bestaat uit 4 sharing dishes (cocquille, oesters, fazant en paling), een voorgerecht (steak tartaar), 800 gram kreeft en/of zeeduivel en een zoet dessertje (chocolade, passievrucht, brownie en viooltjes). Het menuutje komt met een fles wijn.

Zin in? Meer informatie en hoe je kan bestellen vind je op de site van Réliva. Het menuutje is enkel beschikbaar op 12 en 13 februari.

Afbeelding © Réliva