• Eten en drinken

Bjorn en Danny maakten gelato all over the world

Eten en drinken |

Op een zonnige dag als vandaag kan een ijsje wel eens smaken! Waar ga jij meestal om een ijsje?

Zelf ijs maken, geeft een gevoel van thuis zijn. Vanuit die filosofie zijn Bjorn en Danny, de gezichten achter Ijssalon Ijsmeesters enkele jaren geleden begonnen aan de ongelofelijk mooie reis in de wereld van de gelato.

Ze volgden tal van opleidingen en maakten gelato all over the world. Ze gingen langs bij de grootmeesters in de wereld van ijs en desserts en leerden daar de lekkerste en allerbeste ijsproducten maken. Bij een bezoekje aan hun ijssalon voelt het altijd een beetje als thuiskomen. Dat heeft alles te maken de huiselijke inrichting van het salon én de vriendelijke bediening.

Zowel de huisbereide ijssmaken en ijscoupes van Ijssalon Ijsmeesters worden gemaakt zonder toevoegingen van bewaarmiddelen. Er wordt zelfs geen water aan de producten toegevoegd, omdat dit de smaak negatief kan beïnvloeden. Net daarom starten ze elke ochtend van nul en gaan ze aan de slag met de beste ingrediënten om een reeks dagverse ijsproducten aan hun klanten aan te bieden.

Bij het bereiden van de fruitsmaken wordt er uitsluitend gewerkt met vers geteeld fruit afkomstig van de Belgische landbouw. De Vanille importeren ze rechtstreeks van de velden in Madagascar waar de beste vanille ter wereld wordt gekweekt. De chocoladesauzen, dips en smaken worden handgemaakt en met de beste Belgische cacao- en chocoladesoorten bereid. Zalig!

Leuk weetje: je kan er ook terecht voor zowel suikervrije als veganistische ijssoorten.

Wij weten vandaag waar naartoe! Jij ook?