• Shopping

Creativiteit van eigen bodem: Marylène Madou in Genk

Shopping |

Marylène Madou probeert al sinds 2017 de Belgische straten wat kleur te geven met haar designs. Een zwarte outfit, dat is haar te banaal en gelijk heeft ze! De designer uit Heusden-Zolder brengt haar kleurrijke ontwerpen volgende maand opnieuw naar een flagship store in Genk.

Wat Marylène zo uniek maakt, is dat ze voor al haar ontwerpen vertrekt vanuit een zelf gecreëerde print. Haar tekeningen, schilderijen en collages vormen hiervoor de basis, waardoor je eigenlijk haar artwork op je lichaam draagt. Ze werd vooral bekend omwille van haar kleurrijke, zijden sjaaltjes. Haar bijzondere prints komen echter ook tot leven in luxueuze kledij, kussens of gordijnen. Ze werkt samen met lokale naaiateliers, waar er veel aandacht is voor eerlijke lonen en duurzaamheid. Je kan dus met een gerust gemoed een stuk van haar collectie aanschaffen.

Naast haar webshop en winkel, houdt Marylène zich ook bezig met het geven van workshops aan mode-ontwerpers in spe. Zo probeert ze haar passie aan beloftevolle creatievelingen door te geven.

Sowieso een talent om in de gaten te houden! Onder het motto ‘ik koop Belgisch’ kan je deze gepassioneerde Limburgse met een hoek af steunen door een bezoekje te brengen aan haar winkel in Genk. Die zal vanaf 22 maart geopend zijn in de Klokstraat.

Afbeelding © Guy Houben