• Eten en drinken

De Kristalijn: “Hier proef je elk seizoen in een andere setting van een klassiek menu met moderne toetsen.”

Eten en drinken |

Voor alle Genkse fijnproevers en liefhebbers van klassevolle sterrenrestaurants, is onze volgende tip vast geen onbekende. De Kristalijn mag uitpakken met een Michelin ster én een mooie Gault&Millau-score van 16,5/20.

Gault&Millau beschrijft de keuken van chef Koen Somers als “uitermate bewerkt en bij momenten spectaculair.” Alsook: “creativiteit van de bovenste plank”. Bovendien is ook het decor van een ander niveau. Het restaurant bevindt zich in een modern paviljoen met grote raampartijen, een trendy decor en designverlichting. Als kers op de taart heb je de volledig open keuken van chef Somers.

Elk seizoen kan je er in een andere setting komen proeven van een klassiek menu met moderne toetsen. Er is steeds keuze tussen een 4,5 en 6 gangenmenu. Bovendien is er ook steeds een vegetarisch alternatief voorzien.

Benieuwd naar wat je dit seizoen allemaal mag verwachten? Neem dan snel even een kijkje naar hun menukaart.

Smakelijk!