• Eten en drinken

De Molen terrast

Eten en drinken |

De geur van sappig vlees op de grill, een interieur dat gekenmerkt wordt door een vleugje nostalgie, een gezellige plek voor jong en oud… dat is De Molen. Afgelopen weekend openden ze opnieuw de deuren en daar zijn wij erg blij om. Een waar paradijsje voor alle carnivoren onder ons.

Het is gezellig vertoeven op hun ruim terras die overdekt is met een tent. Zo kan je ook bij minder weer genieten van een sappige filet pur, een verleidelijke chateaubriand of een appetijtelijke brochette. Het vlees wordt gegrild op Haspengouws fruithout, waardoor het vlees die extra, speciale en onvergetelijke afwerking krijgt. Hun handgesneden frietjes gebakken in ossenwit, huisgemaakte mayonaise, frisse slaatjes en lekkere sausjes maken het plaatje compleet.

Wist je trouwens dat dit het lievelingsrestaurant is van Theo Janssen? Wie weet wat zijn lievelingsgerecht is?

📍 Molenstraat 81, 3600 Genk