• Eten en drinken

Emms2go, de zoetste afhaalzaak in Genk en hit op Tiktok

Eten en drinken |

Heb jij al van Emre Kara gehoord, of misschien eerder van zijn takeawayzaak Emms2go? Jouw kinderen of kleinkinderen misschien wel, want Emre is een echte sensatie op Tiktok! De originele zoetigheden die je bij Emms2go kan vinden zijn dan ook 100% instagramproof en de ideaal om er – veilige – Tiktokchallenges mee te doen.

Oreo’s in bubbelwafels, zoete milkshakes, Twix of koekjes in een saus van chocolade of blauwe bubblegum, cotton candy ice cream, roze lollywafels of heerlijke bubbelthee. Het menu staat garant voor een sugar high, want bij Emms2go is alles Zoet met hoofdletter Z, maar ook overheerlijk en mooi om te zien. Het succesrecept om jonge klanten te bereiken, zo blijkt. Op Tiktok halen zijn filmpjes en challenges maar liefst een half miljoen views. Een challenge waarin hij zijn volgers uitdaagt om geblinddoekt een rietje in een afgesloten cup te steken, ging zelfs viraal. Probeer het zelf maar eens, het is moeilijker dan je denkt!

Emms2go is overigens niet Emres eerste zaak. Zijn verhaal begon met een zelf tot foodtruck omgebouwde tuktuk en moeders wafelijzer. Na tal van evenementen opende Emre zijn eerste zaak in de Winterslagstraat, Emms Waffle. Daarna volgde Emms2go in Shopping 2 en ook over de volgende uitbreiding wordt al gedroomd!

Wil je zelf als echte zoetebek jouw professionele mening vormen of wil je jouw instagramvolgers allemaal jaloers maken? Kom dan zeker eens langs bij Emms2go in Shopping 2!

📍 Rootenstraat 13 bus 1a

Afbeelding © Emms2go