• Eten en drinken

Genieten van één van de beste burgers van de Benelux op het terras van La Chapelle

Eten en drinken |

Ben jij een ‘Sinner’ of een ‘Saint’? Follow the red light. Ook bij Chapelle hebben ze het terras opnieuw geopend. Plaats je reservering via WhatsApp: bit.ly/SinnerTable of telefonisch via: 0473 111 666. Ze zijn geopend van donderdag t.e.m. maandag van 18:00 tot 22:00.

Op de plaats waar zich nu het bekende grillrestaurant La Chapelle bevindt, stond er omstreeks de jaren 800 een houten kapel. De legende luidt dat de kapel zomaar verdween in het midden van de nacht. De bewoners wijdden het aan één of ander occult ritueel of hekserij.

De eigenaars van La Chapelle haalden uit dit gebied vol historie en controverse niet alleen inspiratie voor de naam van hun zaak, maar ook voor de vibe die ze errond wilden creëren. Een extravagante wedergeboorte van de oude kapel, voor ieder die het buitengewone wil en vooral durft ervaren.

In normale omstandigheden heb je er de DJ Mondays en kan je er gezellig tafelen met de beats van hun Live DJ op de achtergrond. Je hebt dan precies het gevoel alsof je in het buitenland zit. Een aanrader op een zonnige avond!

Leuk weetje: La Chapelle kon met hun Rolling Stoned burger de 2de plek bemachtigd in de categorie Meat Based op the Best Burger of the Benelux van LA Streetfood! 💥

📍 Stationsstraat 2, 3600 Genk