• Shopping

Maak kennis met Jill, juwelier en goudsmid in Genk

Shopping |

Jill erfde de gouden handen van haar vader. Al van kleins af aan heeft ze een grote passie voor alles wat met kunst te maken heeft. Twaalf jaar lang vond je haar op de banken aan de kunstacademie in Genk. Haar creativiteit beïnvloedde ook haar studiekeuzes. In het middelbaar studeerde ze aan de Kunstschool in Genk. Daarna studeerde ze af als Master juwelenontwerp en edelsmeedkunst en volgde ze nog de opleidingen edelsteenzetten en Juwelier-Goudsmid. Tegenwoordig vind je haar in haar eigen juwelierszaak in de Molenstraat 16.

Wat onderscheidt haar van andere juweliers? Jill maakt ook juwelen uit oud goud. Vele mensen hebben gouden juwelen in de kast liggen die ze nooit meer dragen of die een sentimentele waarde hebben. Ze vindt het fantastisch om dat oud goud nieuw leven in te blazen en er een prachtig, nieuw juweel van te maken.

Als ze echt moet kiezen, dan staat het maken van trouwringen bovenaan haar lijstje. Een trouwring is voor iedereen anders. Iedereen heeft een andere stijl en iedereen is uniek. Ze geeft de ringen een extra persoonlijke touch door ze te graveren.

In tegenstelling tot andere juweliers, staat bij jill de deur trouwens altijd open. Ze wil hiermee de drempelvrees om een juwelierszaak binnen te stappen doen afnemen.

Breng haar dus snel eens een bezoekje. It’s your time to sparkle!