• Shopping

Nieuw in de Molenstraat: Maison GMG

Shopping |

Maak kennis met Goele Swenters, de eigenares van het fonkelnieuwe Maison GMG. Vanuit haar liefde en ambitie voor de ambacht besloot ze om in 2016 het roer volledig om te gooien en een complete carrièreswitch te maken. Goele ging aan de slag als stikster in een fabriek, zonder enige vakkennis en opleiding, maar het was de beste beslissing die ze ooit heeft gemaakt.

Ze leerde zichzelf de meest verfijnde kleermakersvaardigheden en scherpte haar skills aan onder het toeziend oog van Fabiola Schreurs, die meer dan 40 jaar ervaring heeft in retoucheren en Paul B. Elsen die nog heeft gewerkt voor Givenchy.

Door de jaren heen viel Goele één ding hard op: Veel vrouwen met verschillende lichamen die erg onzeker werden eens ze zichzelf in de spiegel zagen. En dat moest en zou ze veranderen! Net daarom werd Maison GMG opgericht.

Goele werkt niet met standaard maten, maar met JOUW maten. Want jouw maten flatteren jouw lichaam natuurlijk het best. Het is haar persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat vrouwen zelfzeker en goed gekleed de deur kunnen uitgaan. Daarom maakt ze elk stuk naar jouw maat, stijl en smaak. Al haar creaties zijn gemaakt van de meest hoogwaardige stoffen, zodat de kwaliteit én de duurzaamheid van de kledingstukken gegarandeerd kunnen worden.

Zoek je naar een uniek kledingstuk die jou persoonlijkheid 100% reflecteert en je figuur complementeert? Maak dan snel een afspraak bij Maison GMG.

Foto © Maison GMG