• Eten en drinken

Ontdek een gezonde én lekkere manier om je dag te beginnen in hartje Genk!

Eten en drinken |

Meet Kevin en Rebecca: een sterk duo, zowel thuis als in hun zaak en uitbaters van Lola’s. Het is een all day breakfast-, lunch- en brunch bar. Het begon allemaal met Kevin die in 2020, volop in de corona-epidemie, een saladebar opende. Nadien kwam ook Rebecca in de zaak, die ondertussen thuis aan het experimenteren was geslagen. “Thuis begonnen we tijdens de lockdown een beetje te experimenteren met eten en inspireerden we elkaar ook. We besloten al die creativiteit in de zaak te brengen en voila, toen waren we met twee. Ondertussen blijven we ook recepten uitproberen en vertalen die zich in nieuwigheden op het menu, zoals de blueberry wafels.”, aldus Rebecca.

Thuis begonnen we tijdens de lockdown te experimenteren met eten. Die nieuwigheden staan ondertussen op het menu.

Ondertussen zijn ze dus veel meer dan enkel een saladebar en zijn ze geëvolueerd naar een volwaardige breakfast- en brunchbar. Vandaar ook de naamsverandering van ‘Lola’s salad bar’ naar ‘Lola’s’. Ze hebben ook enkele vegan en glutenvrije opties op het menu staan. Bovendien hechten ze bij Lola’s er erg veel belang aan dat alle gebakken, inclusief de granola, dagvers zijn. De granola is zelfs te koop, zodat je ook thuis gezond kan genieten van al het lekkers dat Lola’s te bieden heeft.

Onder het motto “Eat better, feel better” willen ze de Genkenaars doen inzien dat gezond eten ook leuk en vooral lekker kan zijn. Van bananen- tot verloren brood, tot de meest kleurrijke smoothie bowls, tot zelfs een echte ‘hangover cure’ in de vorm van taco’s, je vindt het allemaal bij Lola’s. En ik kan je verzekeren: alle gerechten zien er uit om de vingers van af te likken, zodat je zelfs van ver buiten Genk een kijkje zou gaan nemen. Daarnaast is ook het hippe interieur een streling voor het oog. Zeker niet aarzelen om Rebecca en Kevin een bezoekje te brengen!

🕓 Maandag – donderdag: 10 – 16 uur / Vrijdag – zaterdag: 9 – 16 uur

📍 Winterslagstraat 20/A, Genk

Afbeelding © Lola’s