• Wat te doen

Ontdek Genk op een andere manier met City Golf! ⛳

Wat te doen |

De traditionele stadsrondleidingen waarbij we de gids met zijn paraplu in de lucht braafjes volgen, zijn voorbij. Vanaf nu kan je Limburg’s finest en haar rijke geschiedenis al golfend ontdekken! City Golf Genk wil een originele stadsbeleving aanbieden, zodat de deelnemers dichter naar de stad én naar elkaar toegroeien. De tour bestaat uit een mooie mix tussen golf enerzijds en uitleg over de bijzondere bezienswaardigheden in Genk of leuke anekdotes anderzijds.

In Genk kan je de City Golf tours ontdekken op drie locaties: een ontdekkingsreis door het stadscentrum, de C-mine of de Thor Central. Tijdens elke tour wordt een begeleide wandeling gemaakt, onderbroken door 6 holes waar je dan kan uitpakken met je golfskills. Wie met 6 holes op zijn honger blijft zitten, kan steeds de ‘extended experience’ van 9 holes kiezen. Toch hoef je geen Tiger Woods te zijn om te kunnen deelnemen aan de City Golf; ervaring is zeker niet vereist.

Het concept is ideaal voor een teambuilding met je bedrijf. Een beetje genieten van de stad, elkaar al wandelend wat beter leren kennen, je collega’s kunnen imponeren met leuke Genk-weetjes en uiteraard kan een beetje gezonde competitie nooit kwaad! Over de winnaar zal nog weken nagesproken worden, dus begin al maar te oefenen 😉. Uiteraard kunnen ook families of vriendengroepen de strijd aangaan.

Je kan je aansluiten met een groep van 9 tot 100 personen. De tour gebeurt bovendien 100% coronaproof door middel van goede ontsmetting, social distancing én het is nog eens in de buitenlucht ook.

Vergeet dus even restaurantbezoeken, escape rooms, uit de hand gelopen karaoke-avonden of paintball-drama’s als teambuilding of de langdradige familiefeesten en trek gewoon even je stoute golfschoenen aan! Vooraf reserveren is vereist en je kan meedoen van maadag tot en met zondag, van ‘s ochtends tot ‘s avonds.

Afbeelding © City Golf