• Shopping
  • Weetjes

Profiteer van de eindejaarsactie op ‘Doe es Genk’-kaarten

Weetjes |

Met Halloween achter de rug, kan er wat ons betreft niet vroeg genoeg begonnen worden met het zetten van ons schoentje (wij zijn braaf geweest!) en het ophangen van de kerstversiering. De eindejaarsperiode is dan ook zoveel gezelliger met wat sfeerverlichting. Maar misschien krijg je in deze tijd van het jaar ook wel veel cadeaustress. Want wat moet je nog geven aan je vrienden en familie, die alles wat ze nodig hebben, al hebben? Wel, wij hebben de perfecte cadeautip!

Met een cadeaubon ‘Doe es Genk’ schenk jij een hele hoop belevingen in de stad, in een handig miniformaat. Je kan de kaart opladen met het bedrag dat jij wil, en wie de kaart gebruikt kan zelf kiezen hoeveel hij gebruikt bij welke handelaar. En er doen wel meer dan 200 lokale handelaars mee! Zeker genoeg keuze dus, en voor ieder wat wils. Koop je dit jaar deze handige cadeaubonnen voor al je geliefden, profiteer dan zeker van de eindejaarsactie, en krijg een gratis ‘Doe es Genk’-kaart bij je bestelling.

Nog tot en met 31 december 2021 krijg je een gratis kaart bij de aankoop van minimum € 250 aan ‘Doe es Genk’-kaarten. Hoe meer je koopt, hoe meer je krijgt. Koop je kaarten bij de Afdeling Economie of in het C-mine bezoekersonthaal.

  • Per aankoop van €250 tot €499 aan 'Doe es Genk'-kaarten krijg je één gratis kaart van €10.
  • Per aankoop van €500 tot €999 aan 'Doe es Genk'-kaarten krijg je één gratis kaart van €25.
  • Per aankoop van €1.000 tot €4.999 aan 'Doe es Genk'-kaarten krijg je één gratis kaart van €50.
  • Per aankoop van €5.000 en meer aan 'Doe es Genk'-kaarten krijg je één gratis kaart van €250.

Bekijk bij welke fijne handelszaken je de kaart kan gebruiken, op genk.be. Je vindt er meer dan 200 handelaars in wel vijf categorieën: Eten, drinken & voeding; Kleding, schoenen, accessoires & juwelen; Opticiens, diverse diensten & dagbladhandels; Huis, tuin, dier, wagen & fiets; en Kapper, lichaamsverzorging, sport, ontspanning & geschenken.

Afbeelding © Stad Genk