• Eten en drinken

Tournée Minérale vliegt voorbij met deze mocktails!

Eten en drinken |

Het is weer zover: Tournée Minérale.

Sinds 2017 engageert de bewustmakingscampagne Tournée Minérale mensen om een maand lang geen alcohol te drinken. De campagne wordt georganiseerd door Stichting Tegen Kanker, de Druglijn en het Vlaams Expertisecentrum voor Alcohol en andere Drugs.

De gehele maand februari benadrukt Tournée Minérale de voordelen van drinken met mate en geeft tips & tricks om dat te volharden via hun site.

Of het nu de vierde keer of de eerste keer is dat je meedoet, het is niet altijd simpel om de aperitiefmomentjes voorbij te laten gaan zonder je traditioneel glas. Gelukkig zijn er alternatieven en zetten ook Genkse horecazaken zich in voor de deelnemers tijdens Tournée Minérale. Roots Bar is daar één van.

Roots is een cocktailbar waar je niet alleen heerlijke cocktails, maar ook heerlijke mocktails (non-alcoholische cocktails) kan vinden! Op hun site kan je kiezen uit een heerlijke selectie drankjes. Deze week vind je Tarallini & Grove Mule, Tarallini & Homemade Passionfruit Lemonade, Tarallini & Homemade Raspberry Lemonade en Tarallini & Nogroni. Klint lekker! Je kan de Mocktails online bestellen via hun website.

Met deze tip overleef jij deze korte alcoholvrije maand zonder problemen!

Foto © Roots Bar