• Eten en drinken

Trendy hotspot in hartje Genk: Lola’s Saladbar!

Eten en drinken |

Op uitstap in Genk en een klein hongertje? Wij hebben het perfecte adresje voor jou! Lola’s Saladbar is een hippe en trendy saladbar in de Winterslagstraat. Eigenaar Kevin Vanaken is trouwens ook Head Chef bij restaurant La Chapelle, eveneens in Genk!

Bij Lola’s Saladbar kan je zowel ter plaatse eten als jouw snelle hap afhalen voor onderweg. Je kan er de hele dag door terecht voor een lekker ontbijt (met pannenkoeken, bijvoorbeeld!), maar ook voor heerlijke, gezonde salades. Je kan je laten verrassen door één van de salades op de kaart, met vernieuwende combinaties van toppings, of je kan gewoon zelf jouw salade samenstellen. Hiervoor maak je een keuze voor 2 basiselementen, zoals sla, pasta, quinoa, nacho’s, zoete aardappel… en 4 toppings van groenten en fruit.

Bijzonder: deze basiselementen en toppings worden niet per stuk of per gewicht weergegeven op de menukaart, maar per Kcal! Gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Als drankje daarbij kan je niet allen kiezen tussen de klassieke koffie en thee, maar henb je ook keuze uit verse fruitsappen, huisgemaakte limonade en ijsthee en mimosa’s! De (pasta)salades kan je thuis ook prima combineren. De pastasalades zijn bijvoorbeeld een ideale aanvulling bij een barbeque. Ook nog goed om weten: wanneer je je eigen kom meebrengt, krijg je een korting van € 2,5 op je bestelling!

Wil je zelf eens een bezoekje brengen? Dat kan in de Winterslagstraat 20A. Reserveer jouw plaats via https://lolas-saladbar.be.

Afbeelding © Lola’s Saladbar