• Shopping
  • Weetjes

Vacature Schoenen Torfs: “Wij coachen jou naar de beste versie van jezelf”

Weetjes |

Schoenen Torfs, de bekendste schoenenretailer in Vlaanderen, zoekt een nieuwe collega. “We bieden een uitdagende én gevarieerde functie aan binnen een bedrijf waar familiale waarden voorop staan.” Schoenen Torfs werd reeds 10 keer ‘Beste Werkgever’ in België en behaalde deze titel in 2019 zelfs Europees! “Bij ons kom je terecht in een warm team, waarbij jullie samen werken naar fantastische winkelresultaten. Wij coachen jou naar de beste versie van jezelf. Daarnaast is elke medewerker uniek, dus streven we ook naar een goede work/life balans, natuurlijk binnen een retailcontext. Dit alles wordt aangevuld met een sterk salarispakket!”

Bij ons kom je terecht in een warm team, waarbij jullie samen werken naar fantastische winkelresultaten.

“We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's, die energie krijgen van klantencontact en streven naar een supervriendelijke en warme benadering van elke klant. Met als doel om de klant een uitzonderlijke service te laten ervaren, waarin je hen adviseert en inspireert met de laatste modetrends. Daarnaast verwachten we iemand die 'hands-on' is, om ook de dagelijkse winkeltaken tot een goed einde te brengen. We zoeken nieuwe collega's die bewust op zoek zijn naar een deeltijdse job van 18u/w, geen moeite hebben met een variabel uurrooster en flexibel inzetbaar zijn in weekendwerk.”

“We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's, die energie krijgen van klantencontact en streven naar een supervriendelijke en warme benadering van elke klant.

Schoenen Torfs, de bekendste schoenenretailer in Vlaanderen, werd in oktober 1948 opgericht en is nog steeds een 100% familiale onderneming. “We willen een optimistische en verrassende retailer zijn met een groot hart die klanten en medewerkers inspireert om sterk in je schoenen te staan. Vanuit onze kernwaarden als goesting, écht contact, oprechte waardering, familiegevoel en werkplezier gaan we voor 360° zorgzaamheid. Een goede balans in draagkracht én daadkracht staat voorop. We streven naar een sterk resultaat met oog voor innovatie. Bij Torfs neemt elke medewerker eigenaarschap in zijn/haar functie en werkt zo mee aan het behalen van concrete doelen.” Schoenen Torfs is een familiebedrijf met ondertussen meer dan 80 winkels in Vlaanderen en Wallonië én een sterk groeiende webshop!

Bij Torfs neemt elke medewerker eigenaarschap in zijn/haar functie en werkt zo mee aan het behalen van concrete doelen.