• Eten en drinken

Vandaag is het ‘Drink Wine Day’: drie tips om te wijnen in Genk 🍷

Eten en drinken |

Het is vandaag niet enkel heropening van het nachtleven (YAY) maar ook internationale drink-wine-day! Om dat te vieren, zetten wij vandaag drie Genkse zaken in de spotlight, waar het wijnaanbod ieders aandacht verdient. De meesten van ons hebben die Tournée Minerale waarschijnlijk toch al opgegeven 😉.

1. Robijn

Robijn is een wijnbar (en -winkel) met een uitgebreid aanbod aan klassieke wijnen en natuurwijnen. Je vindt er bovendien enkele exclusieve topflessen. Voeg daar als bonus nog een gezellig interieur en lekkere food plates aan toe en het plaatje is compleet.

2. Arte e Gusto

Arte e Gusto is een gezellige, Italiaanse wijnbar pal in het shoppingcentrum, die dankzij een nauwe samenwerking met lokale wijnboeren de wijn rechtstreeks van de wijnboer bij ons op tafel kan zetten. Je kan er ook genieten van een ‘tagliere misto’ of ‘bruschetta’. Lekker wijnen tussen het winkelen door; daar zeggen wij geen neen tegen!

3. Gusto

In hartje Genk kan je bij Italiaans restaurant Gusto aan fine dining doen. Wijnliefhebbers kunnen hun hartje ophalen bij een enorm uitgebreid wijn-assortiment, van elke prijscategorie. Het personeel kan bovendien perfecte suggesties doen van welke wijn past bij uw gerechtje.

Afbeelding © Robijn