• Shopping
  • Weetjes

AGS Gent wint award “Best Partner Hyundai Aftersales 2020”

Weetjes |

Dat Autogroep Servayge een gevestigde waarde is in het Ledebergse straatbeeld, hoeven we jullie niet te vertellen. Ze zijn reeds trotse verdeler van Hyundai, MG en Maxus in Gent, maar vanaf 1 juli kan je er ook terecht voor wagens van Mazda. Deze maand mochten ze trouwens ook de award “Best Partner Hyundai Aftersales 2020” in ontvangst nemen van Arval Belgium. Proficiat! De award is een teken van erkenning van de Hyundai rijders binnen de Arval-vloot voor de goede service en het resultaat van de vlotte samenwerking met Arval.

Of je gaat voor de aankoop van je allereerste wagen, een nieuwe gezinswagen of uitgeruste bedrijfswagen, bij Autogroep Servayge krijg je een uitermate professionele service! "Bij ons ben je geen nummer, maar een klant met een naam" aldus de eigenaar. Ook voor een ruim aanbod aan occasies van verschillende merken (VW, Audi, Mercedes, etc.) ben je bij hen aan het juiste adres.

Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe wagen of wil je kennismaken met het gamma? Passeer dan zeker bij Autogroep Servayge!

“mijnstadgent #lovelocal #ledeberg #ad #autogroepservayge