• Eten en drinken

Bakkerij Panda krijgt er een nieuwe vestiging in Gent bij

Eten en drinken |

De boterkoeken, aardbeientaarten en klaaskoeken van Bakkerij Panda zijn een begrip in Gent en omgeving. Met hun unieke recepten en dito smaak, slaagt het familiebedrijf er keer op keer in heel wat foodies en levensgenieters naar de zaak te lokken. Sinds 29 oktober kan je in Gent een derde vestiging vinden, in de Voldersstraat! De opening wordt gevierd met een speciaal Gents gebakje: het ‘Negenduustje’. Heb jij het al kunnen proeven?

De nieuwe vestiging bevindt zich in de voormalige ‘Fruitboetiek’, tussen Vishandel De Vis en de Aula. Bij de bakkerij kan je terecht voor een heerlijk assortiment aan versgebakken brood en koekjes, belegde broodjes, koffiekoeken en fruittaarten, stuk voor stuk op ambachtelijke wijze bereid. En vanaf nu kan je in de Gentse vestigingen dus ook terecht voor het nieuwe Gentse gebakje. Ook voor een snelle kop koffie ben je hier aan het juiste adres. Wist je dat Bakkerij Panda als één van de eersten in België een partnership aanging met koffieleverancier Costa?

Bij ons vind je geen industriële bakkerijproducten, maar het resultaat van met liefde bereid vakmanschap.

Uitbater Bart kan in deze nieuwe vestiging eindelijk zijn droom waarmaken. Hij koos voor een zwart-wit concept, dat dezelfde kwaliteit uitstraalt als de bakkerijproducten. “Ik wilde al lang een bakkerij starten, maar mijn carrièrepad nam een andere wending. Ik kreeg nu de ideale kans om met Panda een partnership aan te gaan. Ik heb al heel wat ervaring met het openen van winkels, maar nu kan ik mijn passie, bakken, ook dagelijks uitvoeren. Ons assortiment is uitgebreid met versgebakken koekjes, chocolade en belegde broodjes.”

Zin om het ‘negenduustje’ of één van de andere ambachtelijke topproducten te proeven? Kom dan zeker eens langs in volgende vestigingen in Gent.

📍 Voldersstraat 50

📍 Flobertusstraat 6

📍 Koningin Elisabethlaan 89

Naast deze drie vestigingen in Gent, vind je Bakkerij Panda ook in Oudenaarde, Nederename, Zingem, Zwalm en Wetteren.