• Jobs

BijlesHuis is op zoek naar communicatieve accountmanagers!

Jobs |

BijlesHuis werd opgericht door twee Gentse ondernemers en is intussen de Belgische marktleider in bijles. De hoofdzetel is gevestigd in Gent, maar de bijles-leraren zijn actief over heel Vlaanderen en Nederland. De vraag naar bijles voor alle vakken en leeftijden groeit exponentieel, onder meer wegens het grote lerarentekort en de 'corona-leerachterstand'. Daarom is het team dringend op zoek naar communicatieve collega's om matchmaker te spelen tussen studenten en gescreende bijlesdocenten. Ook al is BijlesHuis enorm gegroeid, het blijft een leuk en hecht team dat alles op alles zet om elke student van de beste bijlesdocent te voorzien.

WAT?

Als accountmanager sta je in voor de koppeling van de meest geschikte lesgever aan de leergierige student. Je verzorgt het proces van A tot Z: van registratie van de student tot selectie van de lesgever en algemene opvolging van de begeleiding.

WIE BEN JIJ?

Je bent gedreven en kan vlot communiceren via telefoon en e-mail. Je brengt de nodige assertiviteit aan wanneer nodig en beschikt over een brede mensenkennis. Overigens kan je zowel goed zelfstandig werken als in team, beschik je over een stevige dosis creativiteit, heb je een commerciële ingesteldheid en werk je zorgvuldig. Ervaring in de recruitment sector is een plus.

WAAROM BIJLESHUIS?

👉 Geen saaie corporate omgeving, maar een scale-up in hartje Gent

👉 Een voltijdse functie met contract van onbepaalde duur

👉 Een competitieve verloning met de courante extralegale voordelen

👉 Je werkt in een jong en groeiend bedrijf met 10 collega's vanuit het bruisende Gent en geniet mee van teambuildings, after-work drinks en yoga of kicker tijdens de pauzes

Interesse in deze uitdaging? Stuur dan cv en motivatiebrief naar geraldine@helloprof.com of neem eens een kijkje op de jobpagina.

Hieronder vind je de aftermovie van hun teacher event afgelopen donderdag, zodat je alvast een voorproefje krijgt van BijlesHuis.