• Jobs

COMPO EXPERT zoekt enthousiaste machine operator in Deinze

Jobs |

Geef jouw carrière een frisse uitdaging bij COMPO EXPERT! De COMPO EXPERT-familie is een groot team van vaste en trouwe medewerkers – gepassioneerde EXPERTS – in wel 21 locaties in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Zuid-Afrika. Deinze is daar één van. Word jij er de nieuwe machine operator en aanwinst op het team?

COMPO EXPERT is gespecialiseerd in hoogwaardige speciale meststoffen en biostimulanten en wil vandaag een aantrekkelijke werkomgeving bieden en een professionele, moderne werkgever zijn voor alle medewerkers. Alle medewerkers delen dezelfde waarden en participeren actief. Bij COMPO EXPERT heerst een vlakke bedrijfscultuur, waar iedereen kan en mag bijdragen.

Weet je trouwens waarom de site in Deinze zo belangrijk is? Hier bevinden zich de kantoren van de Benelux markt en een opzak- en stabilisatiemachine. De ligging aan het kanaal maakt het ideaal voor transport en daarnaast is de site ook het distributiecentrum voor vele landen!

Het bedrijf biedt een veelzijdige functie als machine operator, met doorgroeimogelijkheden. Heb je een diploma binnen een technische richting of relevante ervaring in een productieomgeving, beschik je over een heftruckattest en een sterke motivatie, kan je goed samenwerken in een klein team en wil je in een informele maar toch internationale omgeving terechtkomen? Dan is dit misschien wel de geknipte job voor jou!

Stuur je sollicitatie naar nico.tomme@compo-expert.be of kijk voor meer informatie op https://bit.ly/CarriereBijCompoExpert!