• Wat te doen

De leukste feestjes om dit weekend los te gaan in Gent!

Wat te doen |

Gentenaars zijn van nature feestvierders. De Gentse Feesten liggen ons niet voor niets erg nauw aan het hart… Daarom kijken we met zen allen uit naar dit weekend, waar de ‘roaring twenties’ misschien eindelijk hun naam waar zullen maken. Bij Mijn Stad geven we 5 suggesties om Gent dit weekend onveilig te maken!

1. Kompass

Reinier Zonneveld draait op vrijdagavond een stevige set in Kompass onder het motto ‘Karren maar’ en zaterdagavond komt Deense dj Kölsch de boel wat opstoken. De beruchte technoclub is bovendien verhuisd van locatie; je kan nu terecht op de Vynckiersite aan de dokken. Tickets nog te koop!

2. Charlatan

Nadiem Shah, Sheridan, Red D, Flavour Drop, Eagl en Kestified verzorgen op vrijdagavond de line-up voor de heropening van ons geliefde Charlatan. Lekkere plaatjes sowieso verzekerd in deze danstempel.

3. Vooruit

ICOON strijkt met ‘Can’t stop the feeling’ zaterdagavond neer in de feestzaal van de Vooruit. Dit wordt gegarandeerd een feest voor de hitjes- en popliefhebbers onder ons. Tickets zijn voorlopig uitverkocht, maar gelukkig is daar ticketswap als oplossing.

4. Chinastraat

‘We take back our lives’ in de Chinastraat zal ongetwijfeld één groot feest worden. Met als achtertuin Bar Bricolage kan je vrijdagavond genieten van een rave binnen en een gezellige babbel in de tuin (indien storm Eunice daar geen stokje voor steekt).

5. A.M. Club

De A.M. Club vlakbij de Korenmarkt komt zaterdagavond met ‘Pop the Glock’. Een avondje vol meezingbare popdeuntjes. All we need na zo een moeilijke periode! Tickets zijn nog te koop.

Afbeelding © Vooruit