Eten en drinken

O’Yo: Gezond ontbijt, de hele dag door

Eten en drinken

Koop de beste préparé van Oost-Vlaanderen bij Keurslagerij Abel!

De vaste klanten van Keurslagerij Abel in Ledeberg zullen het er volmondig mee eens zijn. Hun favoriete préparé werd benoemd tot beste van Oost-Vlaanderen!

Fien Pieters |
Eten en drinken
Shopping

Bij BRÜNE kies je voor biologische chocolade, handgemaakt, lokaal en 100% vegan.

We stellen je graag even voor aan An-Sofie Noppe, singer-songwriter, mama van Otis, Nona en Lou en levenspartner van Johannes Dewilde. In de keuken van het West-Vlaamse/Gentse gezin worden regelmatig pralines bedacht, gemaakt en ingepakt. Een echte family business als je het ons vraagt. En die heerlijke chocolade creaties kan je kopen op hun webshop!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Louisianna: “Wij maken de schotel, jij krijgt de tijd om gewoon te genieten”

Maak kennis met Anna en Louise, twee zussen uit een kroost van zes die de liefde voor lekker eten thuis met de paplepel binnenkregen. Zij zijn het gezicht achter Louisianna.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Kin Khao: “Wij maken onze currypasta’s, sauzen en relishes helemaal zelf.”

Kin Khao werd in 2020 trouwens uitgeroepen tot het beste Thaise restaurant van ons land. Geen wonder als je weet dat ze in de keuken enkel de beste ingrediënten, rechtstreeks uit Thailand gebruiken. Hun currypasta’s, sauzen en relishes maken ze bovendien helemaal zelf, elke dag opnieuw.

Julie De Coster |
Eten en drinken
Shopping

Lokaal, dat is duurzaamheid én gezelligheid

Wie vaak langs de Brabantdam passeert heeft ongetwijfeld al eens een blik geworpen op het knusse ‘Lokaal’. Eigenaars Arno en Bliki toverden hun gezellig biologisch eethuisje om tot een kruidenierszaakje waar je ondertussen al veel spreads, stoofpotjes, chutneys, kefir, zuurkool en andere fermentaties, granola,... vindt. Ge kunt het nog niet zo zot bedenken of ze steken het in een bokaal!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Beiruti: een culinaire reis door de straten en huizen van Beirut

Even ontsnappen aan het dagdagelijkse leven? De authentieke Libanese gerechten van Beiruti nemen je mee op een culinaire reis door de straten en huizen van Beirut.

Julie De Coster |
Eten en drinken

De nostalgie van grootmoeders keuken en meer

Bij deze knusse stek in Oudburg kan je zoals de naam al doet vermoeden zalig genieten van grootmoeders keuken, enfin in dit geval grootvaders keuken.😉 De Bompa houdt de herinnering van het gezellig, vertrouwd eten van onze grootouders in leven. De typische Vlaamse keuken in al zijn glorie.

Julie De Coster |
Eten en drinken

O’Yo: Gezond ontbijt, de hele dag door

Eten en drinken

Iets gaan drinken in het allerbeste gezelschap?

Eten en drinken

Koop de beste préparé van Oost-Vlaanderen bij Keurslagerij Abel!

De vaste klanten van Keurslagerij Abel in Ledeberg zullen het er volmondig mee eens zijn. Hun favoriete préparé werd benoemd tot beste van Oost-Vlaanderen!

Fien Pieters |
Eten en drinken
Shopping

Bij BRÜNE kies je voor biologische chocolade, handgemaakt, lokaal en 100% vegan.

We stellen je graag even voor aan An-Sofie Noppe, singer-songwriter, mama van Otis, Nona en Lou en levenspartner van Johannes Dewilde. In de keuken van het West-Vlaamse/Gentse gezin worden regelmatig pralines bedacht, gemaakt en ingepakt. Een echte family business als je het ons vraagt. En die heerlijke chocolade creaties kan je kopen op hun webshop!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Louisianna: “Wij maken de schotel, jij krijgt de tijd om gewoon te genieten”

Maak kennis met Anna en Louise, twee zussen uit een kroost van zes die de liefde voor lekker eten thuis met de paplepel binnenkregen. Zij zijn het gezicht achter Louisianna.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Bakkerij Panda krijgt er een nieuwe vestiging in Gent bij

Eten en drinken

BABU: The Finger-Licking bunners van Gert De Mangeleer

Geen burgers, maar bunners bij BABU, het nieuwe concept van Gert De Mangeleer, de oprichter van Hertog Jan*** Restaurant Group. BABU startte op 12 februari met een pop-up aan ‘t Zand in Brugge en sinds 16 juli vind je ze in de Sint-Pietersnieuwstraat te Gent. Yay!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Kin Khao: “Wij maken onze currypasta’s, sauzen en relishes helemaal zelf.”

Kin Khao werd in 2020 trouwens uitgeroepen tot het beste Thaise restaurant van ons land. Geen wonder als je weet dat ze in de keuken enkel de beste ingrediënten, rechtstreeks uit Thailand gebruiken. Hun currypasta’s, sauzen en relishes maken ze bovendien helemaal zelf, elke dag opnieuw.

Julie De Coster |
Eten en drinken
Shopping

Lokaal, dat is duurzaamheid én gezelligheid

Wie vaak langs de Brabantdam passeert heeft ongetwijfeld al eens een blik geworpen op het knusse ‘Lokaal’. Eigenaars Arno en Bliki toverden hun gezellig biologisch eethuisje om tot een kruidenierszaakje waar je ondertussen al veel spreads, stoofpotjes, chutneys, kefir, zuurkool en andere fermentaties, granola,... vindt. Ge kunt het nog niet zo zot bedenken of ze steken het in een bokaal!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Beiruti: een culinaire reis door de straten en huizen van Beirut

Even ontsnappen aan het dagdagelijkse leven? De authentieke Libanese gerechten van Beiruti nemen je mee op een culinaire reis door de straten en huizen van Beirut.

Julie De Coster |
Eten en drinken

De nostalgie van grootmoeders keuken en meer

Bij deze knusse stek in Oudburg kan je zoals de naam al doet vermoeden zalig genieten van grootmoeders keuken, enfin in dit geval grootvaders keuken.😉 De Bompa houdt de herinnering van het gezellig, vertrouwd eten van onze grootouders in leven. De typische Vlaamse keuken in al zijn glorie.

Julie De Coster |