• Wat te doen

Flanders Collection Cars, de uitgelezen ontmoetingsplaats voor oldtimer liefhebbers

Wat te doen |

Op 11 & 12 september vindt in Flanders Expo de uitgestelde 32ste editie van Flanders Collection Cars plaats. Met 125 standhouders en 10.000m² expositieruimte behoort Flanders Collection Cars bij de omvangrijkste oldtimerbeurzen van België. Een walhalla voor oldtimer-fanaten! Je vindt er een mooie mix van classic cars, onderdelen, memorabilia, auto accessoires, vintage meubilair en kunst.

Voor deze editie gaat Flanders Collection Cars terug naar de essentie van het beursconcept: betaalbare klassiekers. Van een Porsche 928, Ford Capri 2600 RS en Jaguar XJC tot een Mercedes SLC en Volvo P1800. Kortom, je kan er heel wat iconische modellen spotten.

Leuk om te weten: Flanders Collection Cars biedt bij online voorverkoop bovenop de €2 korting een exclusieve sticker van het event aan, die nergens te koop is. Die kan je nog t.e.m. morgenavond verkrijgen via hun website. Uiteraard kan je ook nog steeds aan de kassa een ticket kopen voor €15 per persoon (kinderen t.e.m 12 jaar gratis).

Dit jaar is er trouwens nog een extraatje: Bezoekers die met een oldtimer de beurs bezoeken mogen de wagens vlak voor de inkom van Flanders Expo (PA4) parkeren. Op die manier kan iedereen bij het binnen- en buitengaan meegenieten van deze extra oldtimers.

📍 Flanders Expo – hal 1
Maaltekouter 1, 9051 Gent