• Weetjes

Gandae: Gents voor Maatwerk zonder beperkingen.

Weetjes |

GandaeHandlingAtelier een Maatwerkbedrijf met reeds meer dan 55 jaar ervaring, staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit. Met haar 2 moderne vestigingen gelegen te Gent, biedt zij ruimte voor tewerkstelling aan 320 werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt en 50 leidinggevenden.

De hoofdactiviteiten bij GandaeHandlingAtelier zijn: Folieverpakken, sleeven, manueel verpakken, gedoseerd verpakken, aanmaak van staalwaaiers en enclavewerking. En dit doen ze voor gerenommeerde klanten zoals Unilin, Brouwerij Van Steenberge, DSV, Ecolab, Chirsteyns, Bruggeman, Distrilog, Brouwerij Lindemans, Brouwerij Roman, JetImport, enz…

Martine Thienpont, hulpmonitor bij Gandae, noemt het bedrijf vooral een thuis. Ze vindt het geweldig om te zien dat veel van de contacten van de doelgroepmedewerkers ontstaan op de werkvloer. Voor hen is het opportuun om in een beschermde omgeving te werken en taken te krijgen naargelang hun mogelijkheden. Hierdoor voelen velen zich bij Gandae een beetje thuis. Iedereen heeft er zijn eigen problematiek. Het verhaal achter elke collega is dan ook uniek en aangrijpend.

Wil jij deel uitmaken van deze warme en hechte familie? Dan hebben wij goed nieuws, want door de groei van hun personeelsaantal zijn ze op zoek naar:

Waarom werken bij Gandae?

  • Moderne onderneming met meer dan 55 jaar ervaring en een (groeiend) personeelsbestand van 370 werknemers op heden
  • No-nonsense aanpak & open communicatie
  • Functie binnen de organisatie met een maatschappelijk doel
  • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie, groepsverzekering,…
  • Mooie werkuren: 8.15u-16.15u

#mijnstadgent #gent #ad #gandae #maatwerkbedrijf