• Eten en drinken

Gezellig tafelen op Gents water

Eten en drinken |

Hoewel het momenteel nog vol spanning aftellen is tot de horeca volledig open mag, is er toch al iets om reikhalzend naar uit te kijken. Donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni kan je genieten van een exclusief 4-gangen diner door Danny Horseele op een wel zeer unieke locatie: aan boord van het gloednieuwe schip Blue Rhapsody. Zeg nu zelf, het gebeurt niet vaak dat je in Gent kan dineren op een schip van zo’n 85 meter lang en 11,45 meter breed. Blue Raphsody heeft met zijn sfeervolle, moderne en luxueuze lounges verdeeld over 4 verdiepen alles in huis om er een magische avond van te maken.

Het varend restaurant vertrekt aan de ringkaai en vaart door het Gents havengebied. Niet alleen het prachtige kader, maar ook de aanwezigheid van sterrenchef Danny Horseele maakt het plaatje compleet.

Goesting gekregen? Neem dan snel een een kijkje op http://bit.ly/sterrendineropgentswater

Foto © Dineren met beleving