• Mijn Stek

Groen en rustig wonen op fietsafstand van het centrum!

Mijn Stek |

Onze prachtige stad leeft én groeit! Wie nog op zoek is naar een eigen stekje en een rustige oase op amper 15 minuten fietsen van het centrum als ideaalbeeld heeft, houdt 20 november best vrij. Zabra organiseert namelijk een infomoment voor hun nieuwe woonproject ‘Hof van Gent’.

Op dit moment is het Hof van Gent nog een bedrijvige werf, maar laat dat je niet tegenhouden om alvast alle nodige informatie te verzamelen. Op zaterdag 20 november, tussen 14u en 17u ben je welkom om rond te wandelen op de werf en in het omliggende bos. Ook kan je de bouwplannen bekijken en je laten informeren door de bouwadviseurs. Het Hof van Gent bestaat uit zowel woningen als appartementen, en is dus geschikt voor vele gezinssamenstellingen!

Wil je nu al wat meer weten over dit mooie woonproject? Wij lijsten alvast enkele toffe weetjes voor je op!

  • Een scenario uit de boekjes lijkt het wel: groen en rustig wonen, maar toch vlakbij het leven van de stad!
  • De R4 en Oudenaardsesteenweg zorgen voor een vlotte bereikbaarheid, maar op de site zelf is er geen doorgaand verkeer.
  • Een variatie aan woningen, met elk een eigen tuin of terras, en een gemeenschappelijke tuin voor alle Hof-van-Gentenaren.
  • Terwijl jij geniet van je huis, kan je dagdromen over hoe de Broeders van Liefde er vroeger door hun uitgestrekt tuin wandelden.

Ben je al (bijna) helemaal verkocht? Schrijf je dan snel in voor het infomoment op zaterdag 20 november via https://bit.ly/inschrijven_HofvanGent!

📍 Oudenaardsesteenweg, ter hoogte van Mediamarkt aan de overkant, 9000 Gent. Het wandelpaadje inwandelen naar de toekomstige site.