• Eten en drinken

Herontdek Gent op een muzikale manier!

Eten en drinken |

Nog tot 31 augustus kan jij dankzij jouw liefde voor muziek in de prijzen vallen! Hoezo, denk je nu misschien? Wel, op verschillende pleinen in de stad werden verschillende zomerhits tot kleurrijke illustraties gegoten door Gents grafisch vormgever Eva Goethals & Stijn Van de Voorde. Via de kaart die je vindt via https://visit.gent.be/nl/agenda/sun-records-gent kan je de verschillende locaties opzoeken.

De hits die je als illustratie terug kan vinden zijn er van onder andere Kendrick Lamar, Beach Boys of Gorillaz. Bij de hitjes hangt een QR-code waarmee je de videoclip terugvindt. Per hitje die je vindt, krijg je een gratis postkart. Zo kan je jouw illustraties gaan verzamelen. Leuk om een Lana, Kendrick, SLy, Brandon, … op te sturen naar een vriend of vriendin, niet?

Bovendien val je met je speurtocht misschien wel in de prijzen! Film jezelf al dansend met vrienden op het nummer, maak een foto van de affiches, stuur een postkaart en maak een post, … of bedenk een andere creatieve manier om jouw bezoek aan de illustratie in de verf te zetten. De top 5 inzendingen maken kans op een kwalitatieve print van hun favoriete affiche. Gebruik de hashtags #sunrecordgent @visitgent @puur_gent in je post zodat ze niet gemist wordt of stuur je inzending in via puurgent@stad.gent. Deelnemen kan tot 31 augustus! Succes!

Afbeelding © Sunrecords Gent