• Eten en drinken

Iets gaan drinken in het allerbeste gezelschap?

Eten en drinken |

Zin om eens iets te gaan drinken in goed gezelschap? Maar dan echt – echt – goed gezelschap? Wij kregen enkele weken geleden een fantastische tip van één van onze volgers: DreamCATchers in de schepenhuisstraat in Gent!

In dit Gentse kattencafé zetten oprichters Evelyne en Lana en enkele zeer gemotiveerde vrijwilligers zich in voor hun kleine bewoners om hen de beste zorgen en een warme thuis te geven. Naast het enthousiaste team, kunnen de katten ook rekenen op vrijgevige meters, peters en sponsors. Wist je dat Xander De Rycke peter en sponsor is van alle katten die in het kattencafé verblijven?

Er zijn er steeds 7 aanwezig, afkomstig uit het dierenasiel van Gent of de organisatie Kat Zoekt Thuis. Terwijl je geniet van een warm of koud drankje (wat dacht je van een ameowrikano koffie of een huisgemaakte purronade?), lopen de katjes vrij rond in het café. Tijdens hun verblijf in het kattencafé, kan je ze zo beter leren kennen en wordt hun karakter nauwkeurig bestudeerd. Op de website kan je ook steeds een uitgebreide beschrijving van het karakter van de katten vinden. Zo kan er steeds naar de beste match voor de katten gezocht worden.

Ben je zelf ook nog op zoek naar de ideale huisgenoot, of wil je gewoon gezellig wat tijd doorbrengen met de katjes? Reserveer dan snel jouw plaatsje via https://wearedreamcatchers.be. Houd rekening met de huisregels van DreamCATchers, het welzijn van de katten zal altijd op de eerste plek komen. Honden zijn – uiteraard – niet welkom, maar val de katjes ook zelf niet lastig! Als ze gestreeld willen worden, zullen ze wel naar jou toekomen.

DreamCATchers, Schepenhuisstraat 17, 9000 Gent

Afbeelding © DreamCATchers